Friday, 9 September 2011

Updateeee

Hi lama tak update blog kan? Hihi. Rindu lah sikit² ^^v

This week agak busy lah. Dengan test , dinner, assignment. Wahh kalah Datuk K busy I nih tau !
Heee,

Dinner Charlie
* Aku bukan budak Charlie tapi aku pergi sebab Hefa demam and dia suruh aku ganti. Okay honestly , this is the best dinner I ever attended this semester.

* Theme - ROSES :) - ramai yang lawa² , seriously :D my classmates pon lawa² and berseri²

* Tapi aku tak duduk dengan budak kelas. Aku duduk dengan budak kelas Ain. Diorang sporting² ! Suka suka! 
* Aku make-up Ain , omel omel #jealous
* Aku pakai biasa je , out-of-theme :D #alabukandinnerakukan
credit to Syera :)
Ini Faraain Aziz :D

classmates Ain
my classmates <3 them



Dinner Sektor C
* Mula² nak pakai skirt , tapi Mujie(my roommate) offer (paksa) aku pakai baju dia, aku pon pakai lah. Baju dia lawa. Tapi bila dah masuk badan aku , taktahulah. No comment. Heee
* Makan sedap tapi event dia tak berapa best kot. Tapi better than ----- (oupsss sorry)
* Yang nih pon semua orang lawa² :)\

beshpren kat cegamat


Okay tuh je kot this week. Last kelas BEL120 for today! Sayonara Miss Suhaila :) Goodluck for your study. Pray for us here :)

2 comments:

Zaireen Zapple said...

manis jaa muka hanum tuh . (:

farahaireen hisham said...

aku manis gie. hewhew