Friday, 10 June 2011

JAC1101A

Tuh kelas aku. Kelas baru aku. Leh terima ke tak leh terima ke, tuh kelas aku. Takde lagi 5SSS peneman dikala sunyi , berusaha sama sama time SPM. Btw, take a look ckit kat budak kelas aku. Comey comey aih. HAHA. Tetttt


Hahaa. Aku rindu kelas nih. Tapi aku kena moving on. Takkan lah aku nak mengadap masa lalu je kan. Hmmm. Macam yang nih. Aku jumpa kat group Super Star Something (nama ni akan kerap ditukar buat masa nih)


Okay baca untuk panduan bersama. Hihik. Btw, aku sedang berusaha untuk get along dengan budak budak kelas aku walaupun mereka memang tak sama dengan budak SSS. tetttt. Kbye. Assalamualaikum. Belajar rajin rajin kawan ! <3


No comments: