Sunday, 28 August 2011

BUKA PUASA #2

Yeahh ! Hihi Kali nih dgn the whole family kat Puteri Pacific Hotel , JB :D Food , sedappp ada udang kara. Nak kena beratur . Haha aku 2 kali beratur amek :D

 Okay yang lain tgk gambar lah ye?


mama :D


nenek :D


atok :D


abah :D


ecehhh ^^v


anak manja lettewww :P


Nama dia Mazlan :D siapa kenal dia , suruh dia amek gambar dia nih. Hihi


adik aku tak ikhlas amek gambar dgn aku , , ==


tengok nenek buat lidahhhh !!


kebab sedap , akhirnya dapat jugak aku makan kebab setelah beberapa kali rasa nak beli time kat Segamat tapi tak beli beli ponggg


nasi ayam sedapppp :D


nak pergi table :D


Chef Rahey yawwww

\

Chef Norlin nak jugakkkk :)


Dia paling hot ! Ramai yang beratur tunggu dia. Heee , tunggu dia masak udang kara tuh tau . Jgn salah faham ;)












Nak jugaaaakk lettewww




Fantastic Four , wohooo


Cake Peach kottt








pilih kurma C:




Wanita Hari Ini ... HAHA


kah kah kahh






Nasi Ayam 


Kebab








Cik abang malu malu *geli nak muntah


















Ni dia udang sedap di alam maya :D

Ni keropok :D






Raheyyy :D

Okay jalan lah benci saya sebab saya post gambar gambar nih sume ,
kalau taksuka jangan tengok yep :)



Happy sebab semua family ada ! I Love Family Gatheringgg <333

5 comments:

SITI NURFARHANA MOHD ISHAK said...

adik tinggi daripada kakak? xP

farah hisham said...

Hahaha tulah aku cakap , aku dah pindik. Hihi :D Mamat dah tinggi wey? Heee

Zaireen Zapple said...

kakak mmg pendek ,hikhok C:

farah hisham said...

Kau pon pendek ! :P

Zaireen Zapple said...

takapa yg penting kurus :3