Saturday, 13 August 2011

KAWAN SAYA





Saya kenal awak masa darjah5 sekolah dekat SKPA. Hihi. Kelas yang sesak dan padat. Lepas tu rombak kelas. Kita kelas lain2. Selalu gaduh , salah faham. Alaa budak budak. Huhu. 


Form1 
- sekelas. tak duduk dekat. awak denga gang2 6 Arif. hehe.
Form2 
- sekelas. duduk sebelah awak. hihi. kaki tidur time sejarah. Nti salin nota dr hawa :D 
- suka ponteng kelas sivik. HAHA. masuk lambat kelas BI sebab sebelum BI waktu sivik. hee
- sama2 berusaha create baju kelas. dapat pujian dan kutukan ! Well at least baju rekaan kami dinobatkan baju paling cantik di mata Teacher Shariza. Kau ada? HA-HA
- tubuhkan gang lobster dgn hawa sekali sbb main lobster kat rumah sue :D
Form3
- duduk sama lagi. paling belakang.
- aku selalu pinjam calculator kau sebab aku tak beli beli. noob kan? hihi
- selalu kena attack dgn cikgu .
- aku rabun, tak pakai spek so salin apa yang kau salin.
- bila kelas takde kipas and electric , kita pulun la dok kipas kat belakang.
- selalu kacau orang.
- pemilik pintu lubang tuh (ingat lagi tak?)
- masuk kelas ikut belakang
Form4
- kau masuk kelas akaun , aku masuk kelas sains. tapi aku nekad tukar kelas.
- sebab aku nak stay sama kau. & sebab aku minat akaun. boley laa.
- hias kelas sama2.
- esoknya aku tak datang dah. aku dah pindah KEDAH.


huhu sampai sini je aku sesekolah dengan kau. Aku dapat offer Teknik Sepang. Gembira bukan kepalang bila kau juga dapat tempat sama, kos sama. Aku melompat2 keriangan. Aku nekad nak pergi. Sebab
1) tak suka sekolah Kedah. girl's school --'
2) sekolah hari Ahad. Tak biasa.
3) errr aku tak reti nyanyi lagu Kedah. Kena pandang slack. huhhh




Besar harapan aku agar kau pergi. Tapi kau takpergi. Takpe. Kau ditakdirkan dapatkan 9A untuk SMKPA !!! Hehehe . Bangga bulat2 saya ! Hihihi.


Sekarang, kau kat IIUM , Nilai. Amek Econs. Hihi. semoga berjaya. Sayang awak !




curi gambar facebook :)



4 comments:

SITI NURFARHANA MOHD ISHAK said...

okaayterharuhabisdanisumpahsuperbterharuakusayangrelationshipkitababetakdeyanglebihbaikmelainkankaudoethanksgilasebabtaklupaakuevenkitadatakduduksedaerahsejakberumurbelumenambelastahunlagiokaayakusayangkaugilababengfarah:')sorrylatakmampunakjarakkansebabterharusangatni:)

farah hisham said...

takpe2. aku paham kau terharu. hehehee. aku pon sayang kat relationship kita & of course KAU jugak! heheheee. LOVE YOU !!!

saia [!] said...

Comel... :)

farah hisham said...

Hehe sape sape ?Aku eh yang comel? Hihi