Saturday, 13 August 2011

Raya

Okay relax relax . Memang belum raya. Post ni pon bukan nak wish hari raya. Cuma nak cakap. Aku tak rasa suasana nak dekat2 raya kat kampus sebab erm maybe takde lampu liplapliplap mcm kat Septechs dulu. Start je Ramadhan terus ada pasang lampu liplapliplap siap ada yang wat tulis Septechs lagi. Haha ada lah feel raya tuh. 


Tapi tadi aku baru rasa feel raya. Aku jalan jalan usha baju raya dekat Angsana. Baju lawa lawa siap pasang lagu raya. Rasa lah feel dia. Baru segar jiwa ragaku ini. HAHA. Btw, aku tak beli pape pon untuk raya nih. I mean not yet. Hihi.


Okay tu saje. TAK SABAR NAK SHOPPING RAYA BILA BALIK NANTI !!!! :)


Bye Takecare

No comments: