Sunday, 27 November 2011

Offside lah kau ni!

Baca tajuk je mesti fikir negative pasal aku kan? HAHA. Well baca dulu. Jangan salah faham maaa.

Siapa tengok Malaysia-Bahrain malam tadi? *angkat tangan* Siapa tengok dekat SNBJ malam tadi? Siapa angkat tangan, aku jealous!

Game malam tadi bagi aku sangat mengenjoykan. Pada awalnya. Score dua goal lawa weh! Nazmi and Mahali yang goalkan. Apek pon save bola dengan baik. Alhamdulillah. I guess mesti ramai yang confident Malaysia menang. Aku pun sebenarnya.


Tapi ..... Nasib tak menyebelahi kita. Time second half, Bahrain sumbat 3 goal dalam masa 6 minit. Alahai goal dia tak smart macam goal kita weh! Yang aku tak puas hati nya, dengan orang yang macam lalang. Tadi beria sayang Malaysia now bila dah kalah, kau fuck-fuck je kan? Chivas lah. Kalau kritik macam kata dorang ni dah confident, hilang fokus, tu takpe lah. Lagi mean sape yang terus bla dari stadium. Unless ada hal lah kan. Tapi kalau Malaysia menang kau ada hal pon mesti tak bla kan? Tettt. Kbye.

Bak kata rakyat Twitter.... (ayat paling banyak di tweet)


And for those men/boys yang kata, "Perempuan ni kalau tengok bola mesti tengok player je lebih" or pape ayat yang sama waktu dengannya, ni aku nak cakap ni. Cuba kau bayangkan yang main bola tu perempuan. Kau tak tengok ke player tuh? Menipu sangat kalau kata tak tengok. Jauh di sudut mata kau mesti tengok jugak. Menyampah. Zzzzz. Jealous lettew kita tak tengok dia. Tapi kawan aku yang sorang cakap macam ni dia dah faham. So dia takpe :P

Ingat tau. Sekecewa kita tengok Malaysia tak menang, kecewa lagi player tu semua. Ong Kim Swee pon kecewa tau! Lagi depa yang dok struggle kat tengah padang. Kalau hang dok kalut kata itu ini, try pi main. Tak gerak bola kott. Ehhh maaf lah kalau terasa :P


Apa-apa pun, kita dah menang dengan Indonesia. pride tuh weh! Pride! HAHA. Okay sampai sini je lah. next time update lagi. Sorry je kalau isi post kali ni tusuk dalam dada hati jiwa limpa hangpa. Aku geram dengan depa yang macam lalang ni. Okay byebye. Assalamualaikum. 


I dreamt of him. It's kindda pleasure :)

4 comments:

AwieKashi said...

good job team!!!! :D

farahaireen hisham said...

Yeay ! Im proud with them !

cikk aira said...

irfan fazail :) kawan abang aku..hahaha :P

farahaireen hisham said...

Cakap kat dia, Rahey kirim salam :D